ska snart åka till hage och hämta grejjer (:

Skrivet 2011-06-18 Klockan 14:04:52

Hallojj ;) sitter här och kollar egenom lite gammla bilder,, haha XD fyfan vad roligt.. Ska hämta en dator sen, så ska leka data tekniker sen, höhö^^ Får väl fråga min kära låssasbror om det inte går bra ;$tur att man har "vänner".. nejj då ;o nu ska vi inte vara sånna ;) höhö^^ updaterar sen hur det går ;)
pöös ;*ÄR SÅ JÄVLA RASTLÖS ;O

Skrivet 2011-06-17 Klockan 16:38:26

Cha cha ;)  sitter här i soffan och är så otroligt rastlös.. typ dör snart av trisses.. har inget att göra -.-'  är det någon som vill leka med mig får ni säga till !

pöös ;)
söte väll XD


Snabbt inlägg ;)

Skrivet 2011-06-17 Klockan 10:09:19

Hejj och håå ;) sitter och dricker kaffe nu, ska snart fixa mitt hår och sen bär det iväg in till arvika för att käka lite lunch,

vi hörs sen ;)


Lila hår ;)

Skrivet 2011-06-16 Klockan 19:31:49

Sitter nu med Lila färg i mitt hår ;o höhö  ^^ jag kommer bli så fucking snygg ;) ¨jaja... nu ska jag gå och plocka lite disk -.-' så himla fucking kul xd nejj då XD

hejjråå ;)Är på sluta röka läger ;D

Skrivet 2011-06-16 Klockan 13:26:36

Cha cha alla söta bloggläsare ;) tänte jag skulle berätta vad som händer med mejj just nu xd haha^^ har ju varit i värmskog hela veckan på sluta röka läger, hihi (A' Det går väldigt bra !! har inte röt på 3 dagar ;D ja är stolt ! imorgon åker jag hem och börjar mitt nya liv som ickerökare (Y' Har ätit väldigt mycket onyttigheter.. OOPS ! så när jag kommer hem blire att böra träna ! Men det bästa med allt är att jag kommer bli sååå rik ! Iam so löövit ! ska spara massa pengar så jag och Karro ska åka till ullared i slutet av sommaren ;) ah, det var väl de jag skulle berätta ! hör av mig ikväll eller imorgon ;))

PÖÖÖSSS ;*får bli en bild i repris ;))


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!