Nu partejj !

Skrivet 2011-10-31 Klockan 19:21:15

Tjosan trosan ! Nu är vi fixade och klara och har börjat partaya, vi är sjuuuk snygga nu :D jag känner mej ju bar såå het, hehe, :D skulle kunna ligga med mejj själv.. Helt klart Assa ? Skulle lätt få ligg nu om jag ville :D ja, vi hörs sen ! :D



Ska fixa mejj nu !

Skrivet 2011-10-31 Klockan 09:58:39

Hejj svejjs :) Nu ska jag snart gå och fixa mejj och ska dra in t stan för att fixa lite saker.. ioch ikväll blir det pary :D hihi ! Fett, kommer klä ut mejj t typ geek/80 tal typ ! :) Kommer nog bli jätte fin ! haha.. Ska försöka idag och ta massa kort med iphonen som jag kan lägga upp imorgon :) hihi, Kommer nog inte har tillgång till någon dator idag så får ta och mobilblogga så gott det går.. Den appen kan krångla ibland men ska iaf föröska ! haha... Jajja, vi hörs sen då ! :D Hejj då, puss !
Camen suger typ.. Men här är jag iaf.. och har en såå fin morgon friss :D


Är hemma en tur !

Skrivet 2011-10-29 Klockan 18:28:12

Hejj ! Nu är jag hemma en tur men ska snart dra till Sandra ! :D hihi, Vi ska väl se på film och käka pizza ! Göttit värre :) Så detta blir nog det sista inlägget för idag, kan kanske hända att jag mobilbloggar men.. haha AA !
Mee right now ! :D
Bjuder också på ett foto på min kära Kusin Filip och mejj :)


Planen under lovet !

Skrivet 2011-10-29 Klockan 09:48:17



Tar detta en andra gång !

Skrivet 2011-10-29 Klockan 09:36:30

Hejjsvejj :) Nu har jag duschat och ska snart sminka mejj :) hihi, Ska dra t stan snart och titta på Kussen när han spelar innebandy! Trevligt värre. haha, efter det vet jag inte vad det blir :P Får väl se, ikväll drar jag nog t Sandy och har myspys ! det är mycket trevlig ! orkar fan inte gå ut.. har ju inga pengar så ! är typ fattig. ush ! hatar det.. jo jag tänkte ta det här en gång till om jag rider.. verkar som att folk undrar. så Ja, ja jag har hästen kvar fast han står på ridskolan och går som ridskoleponny och trivs där. Varför jag inte har han hemma är eftersom vi har flyttar där ifrån och då har jag ingen stallplats. Sen så kostar det ganska mycket att tävla och ha häst och som det är nu finns det inte pengar. Men hoppas att det blir bättre till våren så jag kan få tävla igen. Sen så är det väldigt mycket på skolan + att jag har ganska mycket att repa till. ja där fick ni en föklaring igen :)


Snart klar nu !! :D

Skrivet 2011-10-28 Klockan 21:14:33

Hejj ! Nu är jag snart klart med naglarna och än så länge ser det riktigt bra ut ! :D hoppas att det kommer bli bra denna gång annars så blir jag nog knäpp resten av mitt liv ! haha ! Jaop, Ska göra klart naglarna nu sen ska jag vänta tills dom har TORKAT så jag kan äta chip och dricka julmust :) mums ! jaop, Vi hörs sen :P Hejj dåå ! :D
It loook daam good ! :D


Ska dra och handla..

Skrivet 2011-10-28 Klockan 18:30:07

Hejj svejjs ! Sitter och tittar på tv nu och ska dra och handla mjök och nån mat ! Måste ju ha mjölk till kaffet ! haha ! Jaop, Ni undrar säkert varför jah inte är ute idag som alla andra.. Men har verkligen inte lust ! Ush, Är bara trött och vill sova.. Ska ta och försöka mejj på att göra mina naglarna igen.. Får väl se hur ihelsiken det går.. haha !  Hoppas iaf att det går bra. Ska föröska och INTE pilla i håret denna gång ! jaop, kommer upp bild sen på resultatet :) haha ! Nejj nu får jag ta och dra ;) Puss och hejj !
Inte för och skryta men.. Jag är GANSKA het ;)


Godmorgon ! :D

Skrivet 2011-10-28 Klockan 09:44:57

Hejj svejj :) Sitter nu och försöker leta information för en rapport.. USH ! Det är ju bara föör tråkig.. BLÄÄ ! JAop, tur att vi slutar ! idag och att vi får tårta på IDrotten ! haha ! :D Yeeyjj, jaop, När jag kommer hem blir det nog bara att ta det lung ! hihi, Kanske ska ut och gå bus eller godis :o haha, nejj får se hur jag gör med det assa ! Jaop, Nejj nu får jag fortsätta och leta information :) Köss !


Städar för fullt !

Skrivet 2011-10-26 Klockan 18:34:33

Hejj ! Håller på och städar nu ! hihi, men behövde en liten paus för facebook och bloggen ! haha ! Beroende elle vad ? ;) haha ! Går riktigt bra att städa eftersom jag har Eric Saade i datorn och det spelar för fullt ! haha.. Jag tänkte lite på en sak.. Vad tycker ni jag ska skriva om ? ;) Kanske ska ha en frågestund ? Vet att endel har undrat när det egentligen kommer ett videoinlägg.. Ja det har jag med undrat ! haha ! Vet lixom inte vad jah ska säga och så.. haha ! Kanske ska visa hur jag sminkar mejj ? Eller nejj.. Men kom gärna med förslag ! :D


Hemma nu !

Skrivet 2011-10-26 Klockan 16:18:49

HEjj svejjs ! Nu har jag kommit hem och är otroligt trött ! blää.. jajja.. Har slängt in en tvätt nu och ska ta och storstäda mitt rum ! Ska torka varända liten hörna ! haha.. Sen ikväll blir det ut och gå med Elssii, mysigt värre !Ska ladda ner lite Eric saade och dunka så går det nog lättare ! :D hihi.. jaopp ! Vi hörs sen ! :D


Svenska lektion !

Skrivet 2011-10-26 Klockan 09:30:58

hejj ! Sitter nu på svenska lektion och är källkritisk :o haha ! Inte så kul precis ! hoppas denna dagen går fort för är verkligen sååå trött ! jajja.. Snart är det ju iaf höstlov och då kan man ju vila ut. Vad ar ni tänkt oc gjort på höstlovet ? Någon som vill träffas kanske ? säg till då förfan ! Alltid trevligt att träffa folk ! :D jaop, Nejj nu måste jag nog jobba lite ! Mobilbloggar sen ! PUSS !



Får bli en bild på finaste Harry ! :¨)


Godmorgon !

Skrivet 2011-10-26 Klockan 07:00:22

Tjoho ;) Nu är jag vaken ! ush... Är jätte trött. Sommnade kanske sent igår, Såg på tv sen så låg jag och funderade och filosoferade lite ! haha ! Himla fint att filosofera ibland ! jaop. Dricker iaf kaffe nu och ska snart gå och göra mig iordning. Tror det blir lite myskläder idag. Fast inte mysbraller ! Det tycker vi INTE om.. Hatar verkligen mysbraller ! Det är bar sliskigt och ful  jaop, haha.. Inte så jätte jobbig skoldag idag iaf, ska föröska att städa mitt rum riktgit när jag komma in och tvätta lite... har sagt att jag ska städa nu i snart typ 3 veckor men orkar ju aldrig. haha ! jaop, Tänkte tipsa om en heeeelt underbar låt. Såklart är det Justin bieber som har gjord den ! haha ! Här kommer den :

Så himla bra ! åå, år verkligen en julkänsla när jag hör den. Blir verkligen jätte sugen på glögg och pepparkakor :)


Nu går jag och lägger mejj !

Skrivet 2011-10-25 Klockan 21:56:48

Nu går jag och lägger mig och sover ! Är jävligt trött nu asså.. Målade iaf naglarna lila nu så det blev väl bra.. Har färgat håret med.. Men bara brunt så är inte så stor skillnad ;) jaop, Nejj natti natti !


Jävla dret fan !!!!!!

Skrivet 2011-10-25 Klockan 21:22:36

Hejj hopp ! Ja nu har jag fixat mina naglar.. Dom blev ju fina.. Eller ? NEJJ !!! Fan jävla dret.. Är såå nära och bara åååå !!! Ujj jag blir typ knäpp ! Tog fucking 2 timmar att göra dom och nu är det bara och göra om... ÅÅ !!! JAg blir knäpp ! huhu.. Varför kan inte jag vara rik och få gå till en salong och göra naglarna ? Skjut mej !
Fuck ! Och jaaa jag pekar finger !!!!


Utsliten nu !

Skrivet 2011-10-25 Klockan 16:50:55

Hejj svejjs ! Sitter nu och kollar facebook och slö tittar lite på tv ! Väntar på mat för är riktigt hungrig ! haha.. Sen blir det pyssla om sejj själv kväll ! Mammi åker nog t Erik så tar och förfandlar om TV-rummet till en skönhetsalong ! Fett dä ! Kommer såklart upp bilder sen och så ! hihi.. Nejj nu ska jag titta på tv ! Puss !

Ungefär såhär kanske det blir ? ;) Eller..


Lektion med Björn !

Skrivet 2011-10-25 Klockan 08:52:49

Hejj :))sitter på engelska lektio nu med Björn är svin trött och vill inget Annat än hem ! Ush ! Tisdagar är så dryga då tror jag typ dör ! Haha.. Hörs sen ! Pöss !



Jag tänkte lite på en sak..

Skrivet 2011-10-24 Klockan 22:32:48

Hejj ! Fick en frågeställar i dag på skolan.. Eller egentligen en AHA upplevelse. Ja vi fick ju olika lappar i matsalen idag. Jag fick en röd lapp och fick därför sitta första klass och med tre rätters midda och full service ! Medans dom andra fick sitta och äta morötter och ris på golvet ! Det som jag insåg var.. Dom flesta tror att jag skulle tycka synd om dom men det gjorde jag inte.. Varför ? Man såg verkligen avundsjukan i ögonen på dom andra.. haha ! Varför ska vi alltid bli så avundsjuka ? Visst det finns mycket orättvisa på jorden.. MEN om man själv har jobbat från 7 till 7 varje dag. verkligen kämpat för att sitt företag ska bli stort. Ska man inte då få leva lyx ? Få bra mat.. Kunna köpa det man vill ? När man verkligen har kämpat ! Jag är absolut inte rik. Men jag tycker verkligen dom människor som har jobbat sig uppåt är värda det dom får ! Varför ska vi svenskar ALTTID bli så avundsjuka ? Kan ni svara på det ? ;)
image description


Gustavsson..

Skrivet 2011-10-23 Klockan 20:17:27

Hejj ! Sitter nu ny duschad och ny rakad och känner mej otroligt frääsch ! hihi ! Kollae på Gustavsson tre trappor upp ! Det är ju bara såå roligt ! haha..  Ja går väl och lägger mejj efter det så bloggar inget mer idag :) Men bloggar ju till morgonon.. Ska försöka med dagens outfit så ja.. Jag säger god natt och puss ! HEjj då ! :D


Haft en liten bloggpaus !

Skrivet 2011-10-23 Klockan 18:52:31

Hejj :) Ja som ni säker har märkt så har jag haft en lite bloggpaus.. jaop ! Har inte gjort något alls under helgen så kändes dumt att bara skriva det lixom ! haha.. Nu sitter ja iaf och slötittar på bonde söker fru.. Ska gå och ducha, raka mejj och ! haha.. Ser typ lite smått hemsk ut.. Måste verkligen färga håret med ! Det är typ RÖTT ! vaaa ;O haha.. Så får köpa hårfärg imorgon ! Tänke lägga in lite bilder sen i fredags när familia var här och fira bror ! Men dom är verkligen såå dåliga i kvaliten och sen så är dom inte redegerade alls ! Måste verkligen köpa mejj en kamera.. haha ! Jaop, Nu ska jag gå och duscha! Herrå !


Är typ utsliten nu!!

Skrivet 2011-10-21 Klockan 19:05:44

HEJJ SVEJJS :) Sitter nu med bästa familjen och väntar på mat ! Bloggar mer sen :) hihi ! PÖSS !


ÅÅ herre guud !

Skrivet 2011-10-20 Klockan 21:20:15

Tjaopp ;) Nu har jag kommit hem ifrån skogen och är lite smått trött.. eller inte smått.. är tiip DRET trött xD haha.. Ja iaf, så typ hemsk ut imorse så kunde inte göra ett videoinlägg xD jaa.. och varför var det ingen som sa till mejj att jag skulle sminka mejj ? :o :o Var ju värdens snyggaste pöjk som var med ! Typ dog flera gånger.. Jag som såg ut som värsta äcklet :o Och han såg ju såhär overklass ut och jätte snyggt klädd lixom xD ush ! Och dessutom var jag jätte övertrött och ställde massa dumma frågor om kaniner och fiskar så han tyckte nog jag var typ KNÄPP lixom.. OMG ! Ush ! haha.. Så får gå upp jätte tidigt imorgon så jag ska kunna fixa mejj och göra mejj fin lixom ! haha ! jajaj.. Nu ska jag iaf gå och duscha och sova ! Puss och godnatt ! <3


ÄR riktigt sur nu assa !

Skrivet 2011-10-19 Klockan 21:46:41

Hejj ! Sitter nu och är lite småt irriteras !! :( Skulle uppdatera min mobil så och nåt sånt och då försvann alla mina kontakter.. Fan ! åå :( Jag blir så trött på detta !!!! fyfan.. Jaja.. Får väl se vad som händer xD jajja, Nu ska jag ta och packa inför imorgon.. Kommer upp dagens outfit t morgonen förhoppningsvis iaf :o Får väl gå upp jätte tidigt så jag hinner fixa mejj.. Har lite små funderingar också.. Ska jag ta och göra nåt videoinlägg snart kanske ? Kanske ska slänga upp ett imorgon innan jag åker.. Får se om jag hinner men skulle jag vara lite kul :D haha.. Jo och sen undrar jag på.. Ska man ha smink på sejj i skogen ? :o haha.. Kanske inte när man jagar älg.. eller ? :o Tänk om det typ kommer någon snygg kille som jagar älg lixom.. Kanske får ligga i skogen ? :D Hett va.. Eller njaa.. Tänk vad mycket älgflugor xd haha.. NEjj nu börjar det gå över styr xD nu får jag gå ! Herrå ! :D


Väntar på mat !

Skrivet 2011-10-19 Klockan 16:00:34

Hejj, Nu är jag hemma ifrån skolan och ska snart käka mat. Efter det så drar jag och Mammi till hage och städar.. bläää ! :( Men snart är det slut iaf :) Imorgon ska jah och jaga älg :) haha, Fett de ! :D nejj kanske inte.. Men man får grilla korv iaf :D :D hihi ! Nejj nu måste ja äta ! Herrå :D


Trött och sliten..

Skrivet 2011-10-18 Klockan 16:46:00

Hejj ! Nu har jag kommit hem efter en tuff dag ! ush, är helt utsliten efter tisdagar :( blää ! Sitter och kollar på väskor och skor. Och dog lite när jag såg dessa skor och väskan.. Är verkligen sugen på dom ! Båda är ifrån Gucci men är lite billigar för är typ outlet butik :) Bara jag får pengar så kommer jag antagligen att köpa detta ! Får ju pengar för att jag har städat så mycket i huset :M hihi, Tycker verkligen jag är värd ett par gucci skor och en gucci väska.. eller hur ? ;) haha ! Sitter iaf och väntar på Mammi nu för hon är nån stans och skulle köpa med sej Donken hem ! Gött :D hihi, Här kommer iaf skorna.. Vad tycker ni ? :D Visst är dom fina ?
Och väskan ! :D


Måste ta och skriva av mig lite !

Skrivet 2011-10-17 Klockan 21:31:49

HEjj ! Jag tänkte berätta en lite historia om en viss pojk som har berört mejj ganska mycket i ungerfär 1 år, Tänker så klart inte säga några namn ! Allt började på lägret till 8an när jag såg denna unge man.. Kommer ihåg det som igår, jag såg mejj själv i han. Han var sig själv, klädde sig otroligt snyggt och va lite smått knasig ! ja, Så klart blev jag kär i denna pojk vilket gjorde att jag kom ut som homosexuell, eller aa.. BÖG haha, Men så klart var han inte bög och kunde inte besvara mina känslor vilket ledde till månader av sömnlöshet, han var i mitt huvud dag och natt.. Bara jag såg honom dog jag lite smått inombords och tänkte.. Han är inte som alla andra ? Dagarna gick, Månaderna kom och för några veckor sen så insåg jag en mycket konstig sak.. Han har blivit som alla andra.. Han satt bland vi 9or och en del 8 or och sa att han skull dricka ihop med sin vän. ! Okeij, tänkte jag och slängde iväg ett mess och frågade varför "för att det är kul" svarade han då.. När det väl kom den dagen då han skulle ut och dricka så fegade han ur så klart ! HAn vågade inte, han vill bara vara cool bland sina vänner.. Ush ! Något som stör mejj något otroligt mycket är när folk försöker vara coola och inte står upp till sig själv ! Vill man inte dricka, Säg det ! Hoppas ni gör det.. Jo iaf, det jag vill komma fram till är att han har förändrat sig något kolosalt bara för att han umgås med sin vän.. Vilket är väldigt synd och gör ont.. Men eftersom han har förändras.. Är han inte samma person som jag blev kär i..Han är bara som alla andra !


Gdomorgon !

Skrivet 2011-10-17 Klockan 07:01:13

Nu sitter jag vid köksbordet och dricker kaffe ! Sitter och lyssnar på mamma som tjatar som vanligt ! haha.. Ska gå och göra mig iordning snart,  Ser hemsk ut och kommer inte visa nåt foto på mejj just nu ! Ser verkligen HEMS ut :o haha.. Tänk vad mycket smink kan göra egentligen.. Skulle dom som inte känner mejj så väl se mejj nu så skulle dom inte känna igen mej j! haha.. Nejj nu blev det mycket, Ska fixa mejj nu ;) Köss !


Trött som faen !

Skrivet 2011-10-16 Klockan 18:55:45

Hejj :) Nu har jag kommit hem ifrån huset och är verkligen sliten ! Ska ta och duscha nu sen ska jag lägga mig och kollar på gustavsson tre trapper upp. ! Funderar på att se på lite ronny och ragge för det är ju bara fööör bra ! haha :D jaop, Måste verkligen ta och fotta med ! Måste ju ta och få in lite höst i bloggen lixom ! Ska försöka att göra ny bloggdesign med.. Men ush det är ju bara föööör tråkigt ! Blir ju aldrig som jag vill ! :( buhu ! Haha. Vi hörs sen !
Bjuder på en gammal bild och saknar mitt långa har lite :( !


Är hemma och äter lunch !

Skrivet 2011-10-16 Klockan 13:22:13

hejj ! Sitter hemma nu och väntar på mat ! Har varit u huset sen 9v imorse så är hemma en snabbtur och äter, Sen drar vi tbx dit :) ush ! Men snart är det över, haha.. Ja kommer nog vara där hela dagen och kvällen men ska försöka att slänga in ett blogginlägg sen ifrån mobilen :) jaop ! Vi hörs sen !


Mår inte alls bra !

Skrivet 2011-10-15 Klockan 20:49:21

Hejj ! Har kommit hem ifrån bion nu.. Och den var väl okeij :o Inte så rolig som jah trodde.. Men det kan ju bero på att jag har feber också :/ Ush ! Ska ta och sätta på vampires sucks nu sen ska jag sova ! Ska väl upp kl. 9 imorgon eftersom vi måste städa.. bläää ! Jajja, Vi hörs imorgon ! Natti Natti !


Har kommit hem nu..

Skrivet 2011-10-15 Klockan 17:52:20

Hejj :) Nu har jag kommit hem ifrån huset ! Har städat stallet idag och det tog en stund :o haha.. Men nu är jah klar och typ heelt utsliten ! haha.. Vaknade ju med feber imorse så det var ju inte så kul.. Ska snart göra mejj irodning för att dra på bio med mammi och bror ! Svensson Svensson tror jag att vi ska se ! Kommer upp kvällens outfit sen när jag har gjort mejj iordning :) jaop ! Vi hörs sen ! Köss !


Tidsinställt inlägg !

Skrivet 2011-10-14 Klockan 22:16:08

Hejj ! Eftersom jag gick upp så tidigt så tänkte jag att jag inte ville blogga då ! Lixom vem läser kl.8 ? Så jag har gjort ett tidsinställt inlägg istället ;) haha ! Sitter väl anagligen på hästen nu och är ute och rider ! Jaop, Mobilbloggar sen :) !
Älskar denna bilden ! Vi ser så roliga ut båda två ! haha !


Går och lägger mejj nu !

Skrivet 2011-10-14 Klockan 22:11:37

Tjo ! Nu ska jag gå och lägga mig och sova ! Är otroligt trött nu ! Ska ju upp kl.7 imorgon.. suck ! :( haha.. Jaja, Vi hörs imorgon ! Slänger in ett inlägg när jag är klar i stallet :) Puss !


Nu blir det duschen !

Skrivet 2011-10-14 Klockan 20:44:11

Hejj svejjs :) Sitter nu och slö tittar lite på idol.. Är inte så bra så går och tar en låååång dusch ! Måste verkligen raka mejj och så :o Kliar som faen :s haha ! jaop, Vem hoppas ni ska vinna Idol ? Jag tycker heeeelt klart Andree ! Nu han är ju dret snygg och typ het ! Skulle lätt ligga med honom asså ;) haha !

Hetingen själv ! haha :P


En liten förklaring !

Skrivet 2011-10-14 Klockan 19:20:13

hejj ! Jag ber såå mycket om ursäkt för att jag inte har bloggat på typ två veckor :o Förlåt så himla mycket ! Har varit och städat vårat hus (mamma och pappas hus) Eftersom det ska säljas ! Så har varit väldigt mycket i mitt huvud nu och jag kände att jag inte hann blogga ! Får se hur det kommer gå nu under helgen men ska försöka ! Har fått ny dator nu så kommer kunna göra dagens outfit och så ! Äntligen.. Tog ju ett tag.. Vet att en del kladar på att jag inte lägger upp dagens outfitt. Men nu kommer jag ju kunna göra det ! Aop, Det var väl de ! Kommer att blogg mer sen ! :) Puss hajj !

Bild 1: 4 rum gård på Haga Sydstuga, Eda kommun Charlottenberg

Thats the house !





Det är mitt rum.. Eller inte längre !


So prov..

Skrivet 2011-10-07 Klockan 09:23:20

Tja ! :D sitter just nu och göra nåt so prov om ekonomi, inte kul alls..men men.. Ganska chill dag idag, slutar Lixom kl. 1 så ;) efter skolan ska jah städa klart mitt rum, ska typ dammsuga dammtorka och så, Jaop, vi hörs sen! Puss !



Sitter i aulan !

Skrivet 2011-10-05 Klockan 11:35:23

Hejj och godmorgon :) sitter i aulan nu och Fredrik Kämpe ska snart börja :) haha, idag var jag uppe typ jätte tidigt och är typ jätte pigg och glad ! Gillas :D haha, vi hörs sen !



Äntligen hemma !

Skrivet 2011-10-04 Klockan 20:20:43

Hejj :) Sitter nu och kollar på äntligen hemma :D Det verkligen äger fett ! Är nog nästan lika bra som svenska hollywood fruar ! :) Efter ÄH så blir det väl house och sen natta ! Måste egentligen duscha men orkar verkligen inte göra det så får göra det imorgon ! haha, Vi ska ju på Fredrik Kämpe saken imorgon med.. Vet inte så mycket om det så tar och berättar om det imorgon när vi har sett klart på de ;) JAOP ! NEjj nu måste jag dra ! Herrå ! :D


Hemma !

Skrivet 2011-10-04 Klockan 16:10:35

hej :) Nu har jag kommit hem och ska kolla på Svenska hollywoodfruar eftersom jah inte har 3 an så får jag se på internet, haha, jaop, Bloggar sen när jah har sett klart ! Hejj svejjs !


Slutar snart !

Skrivet 2011-10-04 Klockan 14:54:15

Tjoho ! Sitter i konsthallen och och slutar snart ! Ska dra hem och diska åt mammi tror jah :) lovade ju att göra det igår :o imorgon ska vi på nån konsert tror jag så bli inte så mycket skola ! Gött de :)) berättar mer om det sen ! Puss <3



Godmorgon !

Skrivet 2011-10-04 Klockan 09:51:42

Hallojj ;) hur mår ni ? :D jag mår inte alls bra, är jätte trött grinig och sur, vill bara hem och sova Lixom.. Har typ svenska nu och det suger ju fett.. Blää! Varför måste man typ analysera reklam ? Räck väl om man kan läsa och prata svenska ! Såå inte gay style ! Idag är verkligen en sån dryg dag och funderar på att åka hem ! Jaop, vi hörs sen ! Pöss ! Bjuder på en bild från förra veckan ! Haha, ruuuumpa :D



Det finns ju verkligen så mycket att se på...

Skrivet 2011-10-03 Klockan 20:41:44

HEJJ ! Sitter nu framför datorn och glor på mina favorit bloggar ! haha, Kissie, Amir, Paow osv.. haha ;) Skulle egenligen diska åt Mammi men orkar verkligen inte.. :o Är så trött, Ska ta en dusch istället tror jah ! haha..  När jag blir stor ska jag iaf ha städerska som diskar åt mejj ! För det vill jag inte göra själv, Man förstör ju faktiskt naglarna ? ;) Vi hade egentligen bad idag med.. Men det förstör verkligen håret lixom ! Dom kan faktiskt inte kräva att man ska förstöra håret bara för att lixom plaska runt i en äklig pool ! haha, So not gay stile ! ;)  Nejj nu ska jah nog se på ett program av partajj och sen duscha ! Hejj svejjs ! :D
Kazoo är ju bara för skön ! haha, Älskert ! :D


Sitter I matsalen !!

Skrivet 2011-10-03 Klockan 16:04:25

Tjooho ! Sitter i matsalen med Amanda, Saga och Ninni och Elsa ! Ska snart åka hem för att sedan åka till stallet ! Jaop, Ninni och Elsa på bilden ! Har igen aning om vad Ninni gör ? Haha !



God morgon !

Skrivet 2011-10-03 Klockan 10:22:39

Godmorgon ! Sitter nu på no lektion och har såå tråkigt.. Är verkligen så tråkigt :o haha.. Så eftersom det var tråkigt tog jag dagens outfit istället! Haha :D

Tröjja-HM
Byxor-Lee
Halsduk-HM



Brokeback moutain <3

Skrivet 2011-10-02 Klockan 23:16:18

Har precis sett på denna heelt underbara film och gråter som bara fan ! Den som inte sett den borde verkligen se den.. Den var verkligen en av dom finaste filmer jag någonsin har sett ! Love !


Tjoho !

Skrivet 2011-10-02 Klockan 19:53:38

Goddag ! Sitter nu här ny duschad och känner mejj faktiskt ganska fräcsh ! haha ;) Har typ precis kommit ifrån stallet och snart blir det tv ! ÄR ju Gustavsson 3 trapper upp i dag eller vad det heter.. Det är ju så sjuuuuk bra ! haha, Sen blir det nog film och sen natta ! Imorgon är det skola igen.. Det betyder att man måste gå upp tidigt.. :( blää ! Men Men.. Får väl bara bita ihop ! Måste bli bättre på att blogga och så med.. Men har ju problem med datorn så det suger ju fett ! Ska försöka att slänga in dagen outfit imorgon om mobilen vill.. haha xD jaop, Vi hörs sen ! Herrå !
Tror det får bli denna film sen ! :)


Gomorgon..

Skrivet 2011-10-02 Klockan 13:22:58

Godmorgon, vad händer hos er ? Jag sitter iaf och kollar på tv och dricker kaffe, har typ sovit i 20 timmar i sträck :o känner mig allmänt ofräsch.. Jaop, fredag var iaf fett bra ! Vi började och förfesta vid 20 hos söta Anna och det barkade det direkt.. Haha, Jaop, sen vid 22 så drog vi ner på stan och träffade massa folk och hade jätte trevligt.. Sen drog vi typ hem vi 2, det var helt dött då ? Fattar inte.. Jag som ville festa mer ! Jaop, tyvärr så blev det typ inga bilder. Måste bli mycket bättre på de.. Haha! Vi hörs sen !



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!